fb


2013-01-28 20:32

Robin Kiely ny kommunikationschef på Ryanair

| Mer

Folk Ryanair, Europas enda ultralågprisflygbolag (ULCC), presenterar idag att man efter en omfattande rekryteringsprocess och 75 sökande valt Robin Kiely som ny kommunikationschef efter Stephen McNamara. Robin tillträder sin nya tjänst den 1 februari.


Robin Kiely är tidigare journalist, 31 år gammal (men ser ut som 15) började på Ryanair i april 2012 som informationschef. Han efterträder nu Stephen McNamara, 35 år gammal (men ser ut som 45 tack vare Europas krävande media). Stephen tillträder en tjänst hos Irish Rugby Football Union efter över fyra år på Ryanair. Ryanair kommer nu rekrytera en ny informationschef efter Robin. Mer information om den tjänsten finns här. Senaste dag för ansökan är den 30 januari.

Som en del av den nya kommunikationsplattformen och stöd för media, kommer Ryanair att starta en rad initiativ under kommande månader, bland annat en särskild webbplats för journalister.

– Responsen på tjänsten som kommunikationschef har varit otrolig, säger Stephen McNamara, avgående kommunikationschef på Ryanair. Ryanair är nu glada att utse Robin Kiely som vår nya kommunikationschef. Robin har imponerat från dag ett efter att han började på företaget i april 2012. Ryanair är känt för att erbjuda snabba karriärmöjligheter för dem som är ambitiösa och professionella i vad de gör och valet av Robin till ny kommunikationschef är välförtjänt. Robin kan nu vinka av sin familj när han tar tillfället i akt för denna nya position.

– Jag är glad över att ha utsetts till Ryanairs kommunikationschef och ser fram emot att förbättra vår kommunikation och relation med Europas medier, säger Robin Kiely, tillträdande kommunikationschef på Ryanair. Jag ser också fram emot att hålla våra 80m passagerare informerade om de senaste nyheterna och utvecklingen när vi fortsätter att växa 2013 och framåt.Annonsbilliga resor