fb


2013-01-28 20:31

Sammy Almedal. ny VD på JAK Medlemsbank

| Mer

Folk
Ny VD på JAK Medlemsbank
JAK Medlemsbank - 2013-01-24 11:31
JAK Medlemsbanks nya VD heter Sammy Almedal. Han har tillträtt sin tjänst och arbetar under de första månaderna dubbelt med avgående VD Johan Oppmark. Sammy Almedal kommer närmast från reklambyrån Faktum där han arbetade som projektledare. Innan dess har han bland annat arbetat som Senior Relationship Manager på Nordea samt som regionchef på Västsvenska Handelskammaren.
Sammys tidigare erfarenheter inom bank och kommunikation har gett honom en stadig grund att stå på när han tar sats mot nya utmaningar.
- Jag är väldigt glad att få arbeta för en organisation som JAK. Tillsammans med våra engagerade anställda och medlemmar ser jag fram emot att sprida JAKs budskap om räntefrihet och sund ekonomi.
Ordförande Lotta Friberg ser fram emot att få arbeta med Sammy.
- Vi anser att Sammy är ett utmärkt val på många sätt. Han är engagerande och utåtriktad, egenskaper som kommer väl till pass för JAKs fortsatta utveckling.
Det som ligger närmast på agendan för den nya VDn är att lyssna in och lära känna organisationen. Med siktet inställt på framtiden ska Sammy jobba vidare med pågående projekt samt att få förändringar på plats.
- Jag vill att våra medlemmar ska få möjlighet till en heltäckande service. De ska kunna göra ett schysst val på alla plan.
Tidigare VD Johan Oppmark återgår till sitt uppdrag som IT-chef.


JAK Medlemsbank startade 1965 som Jord Arbete Kapital – riksförening för ekonomisk frigörelse. JAK Medlemsbank är en öppen, demokratisk organisation som ägs och styrs av sina medlemmar, med huvudkontoret i Skövde. Genom räntefri in- och utlåning utgör JAK Medlemsbank ett praktiskt exempel på väl fungerande finansieringssystem med samarbete som grund istället för konkurrens.
Som medlem i JAK är du med och tar ansvar för en långsiktigt hållbar ekonomi.Annonsbilliga resor