fb


2013-01-23 20:53

Palette hjälper ditt företag mot bluffakturor

| Mer

Ekobrott I Palettes marknadsledande fakturahanteringsystem, kan du prenumerera på listan för varningslistade leverantörer från Varningsinfo och enkelt upptäcka bluffakturor innan de kommer in i systemet.
I media skrivs det en hel del om alla bluffakturor. Företagen som skickar ut dessa har ökat explosionsartat och de drabbar allt fler. De är i dag det vanligaste bedrägeribrottet i Sverige och tar stora resurser från Polisen.

Palette har under flera år erbjudit sina kunder en varningslista i samarbete med Varningsinfo.
Genom en automatisk matchning direkt i Palettes system får kunden en varning om bluffakturan.

Dick Malmlund, operativt ansvarig på Varningsinfo säger:
- Vi har ett nära samarbete med Palette sedan flera år tillbaks. Palette tillhandahåller vår uppdaterade varningslista till sina kunder och vi kan på så vis aktivt hjälpa företag med bluffakturor redan innan de kommer ut i systemet. Listan omfattar drygt 150 företag.

Om Palette Software & Consulting AB
Palette hjälper allt från små företag till stora koncerner att ta hand om och effektivisera de ekonomiska processerna från beställning till betalning. Med marknadens vassaste system och ett brett spektrum av tjänster gör vi livet enklare för mer än 1200 företag i 34 länder.
Med Palettes marknadsledande lösningar så automatiseras hanteringen av leverantörsfakturor. Molnlösning eller egen installation, du väljer vad som passar ert företag bäst. Palette grundades i Sverige 1993 och har försäljningskontor och partners i Europa, USA och Australien. Besök oss på www.palette.seAnnonsbilliga resor