fb


2012-12-19 19:40

Specsavers lanserar färgglada LEGO® barnglasögon

| Mer

Handel Nu lanserar Specsavers en helt ny kollektion med bågar tillverkade speciellt för barn. LEGO® barnglasögon har en fantasifull design med detaljer som leder tankarna direkt till leksaksmärkets berömda klossar. Bågarna kommer i åtta olika modeller i två olika färger och är av mycket hög kvalitet för att klara av de påfrestningar som kommer med ett aktivt barns liv.

Idag är det många barn som trots att de har synfel vägrar att bära glasögon av rädsla för att de ska bli retade. För att motverka detta är det viktigt att låta dem vara med och välja sina bågar själva. Specsavers har ett stort utbud av barnglasögon och utökar alltså nu sitt sortiment med en ny LEGO® kollektion.

”Det känns väldigt roligt att presentera vårt senaste samarbete och att det denna gång handlar om barnbågar. LEGO Gruppen är ett av världens starkaste varumärken och har betytt och betyder mycket för många barn. Därför tror vi att fler barn kommer kunna bära sina bågar med stolthet”, säger Head of Product på Specsavers Ulrik Bengtsson.

LEGO bågarna finns tillgängliga i Specsavers samtliga butiker och kommer att kosta 695 kr styck.Annonsbilliga resor