fb


2012-12-02 9:05

MMD ger dig uppslukande 3D-spelande

| Mer

Prylar Den innovativa Philips 3D Giocoskärmen med Amigblowteknik höjer 3D-upplevelsen till en ny nivå

Stockholm. 29 november 2012: MMD, företaget bakom Phillips datorskärmar, lanserar idag nya Philips Gioco 278G4 3D-skärm med Ambiglow, en innovativ teknik från Philips som ger användare en intensiv spelupplevelse.

Ambiglow: ny innovativ teknik
Philips nya teknik Ambiglow skickar ut ljus från baksidan av skärmen. Ljuset som reflekteras på omgivande väggar, förstorar visuellt skärmbilden vilket förstärker tittarupplevelsen. Det är skärmens processor som analyserar bildinnehållet och anpassar bakgrundsfärgerna beroende på vad skärmen visar.

För att bäst kunna njuta av Ambiglow-tekniken ska man positionera skärmen mellan 33- 40,5 cm från väggen eller en platt yta. Bakgrundsljuset går att stänga av eller dämpa efter eget tycke och smak.

- Vi har höga förväntningar på vår nya 27-tummare, säger Frank Olsson, Nordic Sales Manager, Philips IT Displays and AOC IT Displays. Gioco är den första LCD-skärmen från Philips med Ambiglow-funktion, tekniken skapar en fantastisk 3D-upplevelse och ger verkligen liv till både 3D-spel och filmer.

Avancerad teknik för att underlätta tittandet: Smart Bias ljus och AH-IPS
För att få en äkta bioupplevelse i hemmamiljö, krävs oftast ett mörkt rum. Men resultatet av att spela spel eller titta på film i mörk miljö efter en tid är trötta ögon. Med Smart Bias ljusläget i Philips Gioco 278G4 3D motverkas detta. Tekniken kombinerar optimal bildkvalité med tittarkomfort, genom att skapa en ljusgloria av statisk 6500k vitt ljus på väggarna runt skärmen. Smart Bias reducerar ögonspänningar och balanserar reflektionerna från rummets ljus, utan att det påverkar färguppfattningen.
För en ännu skarpare tittarupplevelse, har Philips Gioco 278G4 3D-skärm den senaste IPS-tekniken (in-plane switching) AH-IPS. Den jämna färgtemperaturen försäkrar skarpa, konsekventa bilder och levande färgåtergivning. Tekniken ger även en extra bred tittarvinkel.

Snabb och flexibel 3D-anslutning
Philips Gioco är HDMI-redo och kan spela upp högkvalitativa ljud och digitalfiler från flera HDMI-källor. Skärmen ändrar till 3D-läge automatiskt, vilket ger omedelbara häftiga bilder och leder spelare rakt in i handlingen. Med de prisvärda och lätta Zero-flicker 3D-glasögonen krävs det varken batteri eller sladdar. För att försäkra att spelet alltid är i realtid så kan den högpresterande USB 3.0 leverera data så mycket som 10 gånger snabbare än USB 2.0 standarden. Enklare än så blir det inte.

SmartImage spelläge
För att ge spelare en optimal spelupplevelse har den nya Philips Gioco 278G4DHSD 3D snabb OSD-tillgång, med flera källor: ”FPS”-läget (First Person Shooting) förbättrar mörka spelmiljöer och ger spelare möjlighet att se gömda objekt i de mörka områdena. ”Racing” är ett läge som anpassar skärmen till den snabbaste möjliga responstiden och hög färg. ”RTS” (Real Time Strategy) är ett läge med speciellt SmartFrame-läge, för framhävning av specifika områden.

Uttalande design
Med en minimalistisk men ändå snygg design ger Gioco 278G4 3D-skärmen ett diskret men samtidigt sofistikerat intryck. Tack vare den senaste skärmpanelstekniken är skärmens ramtjocklek mycket mindre än tidigare skärmar, vilket ger användare en ännu större skärmyta. Den unika diamantfasetterade baksidan och den speciella foten i exklusiva färger, så som mörk brons eller körsbär svart utstrålar elegans.Annonsbilliga resor