fb


2012-11-24 11:58

Bär mindre, gör mer med Samsung Ultra Touch

| Mer

Prylar Bär mindre, gör mer med Samsung Ultra Touch

Använd tangentbordet eller pekskärmen. Med Samsungs nya bärbara Ultra Touch i 5-serien kan du göra både och. Du bestämmer vad som passar bäst.

Samsung Ultra Touch 5-serien är baserad på det nya operativsystemet Windows 8. Det betyder att du kan växla mellan pekbaserad underhållning och produktivt arbete på en och samma enhet. Ultra Touch 5-serien har ett snyggt aluminiumchassi och en 13,3 tum stor skärm.

Startsnabb
Är datorn i viloläge väcker du den till liv på två röda sekunder. Tack vare Fast Start blir inte startsträckan längre än så och du kan snabbt ta vid där du slutade. Batteriet räcker i upp till åtta timmar, så det är möjligt att vara på språng hela dagen utan att behöva släpa med sig sladdar.

Inga trötta ögon
Ultra Touch är utrustad med en SuperBright-skärm. Det betyder att den är 40 procent mer ljusstark jämfört med skärmen på en traditionell bärbar dator. Så utöver bättre bildkvalitet blir det också möjligt att använda datorn utomhus. Den är också mer skonsam mot dina ögon när du sitter framför den länge.

Del av ett ekosystem
Operativsystemet Windows 8 gör också att Ultra Touch är kompatibel med Samsungs nya koncept ATIV, en produktfamilj som skapar ett eget ekosystem som ger samma användarupplevelse på smartphone, surfplatta och dator.

Ultra Touch 5-series är en smart-pc utrustad med en Intel CRV Core i5/i7-processor beroende på modell samt 500GB minne och Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM76). Den 13,3 tum stora SuperBright-skärmen har en styrka på 300nit. Den mäter 315,1 x 218,9 x 16,9~17,9 mm och väger 1,71kg/1,74kg (SSD/HDD). Finns i butik nu med ett rekommenderat pris på 9 500 SEK.Annonsbilliga resor