fb


2012-11-24 11:57

MicroStrategys mobila Business Intelligence-erbjudanden rankad etta i Dresner Advisorys

| Mer

Mobilnyheter MicroStrategys mobila Business Intelligence-erbjudanden rankad etta i Dresner Advisorys marknadsundersökning för andra året i rad

Får högsta totalbetyg och högsta kundbetyg av alla 25 konkurrenter

Stockholm, 22 november, 2012 – Idag blev MicroStrategy® (Nasdaq: MSTR), den ledande globala leverantören av programvara för Business Intelligence (BI),topprankad för bästa mobila BI-erbjudande bland 25 tävlande produkterbjudanden i 2012 Wisdom of Crowds ® Mobile Business Intelligence Market Study ® från Dresner Advisory Services. Det är andra året i rad som MicroStrategy Mobileplacerar sig som etta i marknadsundersökningen.

Förstå marknaden för att vara förberedd inför 2013
MicroStrategys mobila BI-plattform går utöver vanlig business intelligence för att bli en fullvärdig mobil app-utvecklingsplattform. MicroStrategys plattform för mobila appar gör det möjligt för organisationer att skapa ett brett utbud av specialutvecklade appar som kan ge användaren tillgång till arbetsflöden, transaktioner, verksamhetssystem, multimedia och Business Intelligence.

Resultaten från marknadsundersökningen visar:
Mobil business intelligence är den tredje högsta prioriteten bland mobila applikationer, och de som tror att mobil BI är av avgörande betydelse eller mycket viktigt har ökat från 52 procent till 61 procent på två år.
Organisationer har ambitiösa genomförandeplaner fram tilloch med år 2015, mer än hälften förväntar en driftsättning på över 41 procent penetration inom 36 månader.
För de mest populära mobila plattformarna föredrar användare fortfarande specialutvecklade appar. Detta drivs av det faktum att specialutvecklade program har mer intuitiva gränssnitt, snabbare prestanda och offline kapacitet – vilket är viktigt för mobila företagsanvändare.

"Vi är mitt i en kraftfull förskjutning mot mobila BI-funktioner och mobila datorer", säger Howard Dresner, Chief Research Officer, Dresner Advisory Services, och författare till 2012 Wisdom of Crowds ® Mobile Business Intelligence-marknadsundersökning. "Mobil BI har blivit mainstream. Faktum är att för vissa är det enda sättet att konsumera Business Intelligence-material! Nu, under 2012 är dess betydelse både tydlig och kraftfull. Bland 25 leverantörer rankades MicroStrategys mobila BI-erbjudande högst såväl i totalpoäng som i användarbetyg."

"Det finns en stor möjlighet att ta vad som är unikt och starkt med mobila appar – inbädda det med arbetsflöden, multimedia, transaktioner och Business Intelligence - och sammanföra allt på en enkel, snabb och flexibel plattform”, säger Paul Zolfaghari, ordförande, MicroStrategy. "Dresners undersökningsresultat visar att oberoende analytiker och våra kunder är överens om att våra mobila applikationer är oöverträffade när det gäller kundupplevelse och övergripande kapacitet. Vi ser oss som världsledande inom mobil BI-mjukvara. "

Den 12 december är MicroStrategy värd för en gratis webbsändning då Howard Dresner delar med sig av fördjupande resultatfrån marknadsundersökningen. För att få en kopia av 2012 Wisdom of Crowds Mobil Business Intelligence marknadsundersökning besök: Dresner2012.

Träffa MicroStrategy på den årliga tillställningen Gartner Application Architecture, Development & Integration på Caesars Palace i Las Vegas mellan 27-29:e november 2012. MicroStrategy är utställare och platina-sponsor av Gartners App Developments-konferens. MicroStrategys Senior Director för mobila produkter, Hugh Owen, kommer att presentera MicroStrategys plattformar för mobila applikationer, diskutera hur MicroStrategys mobila program hjälper ledande företag, däribland Guess?, Inc. och MetLife att bli "Mobile first"-organisationer. För mer information, besök:Annonsbilliga resor