fb


2012-11-12 16:54

Bättre mobila strategier med IBMs nya lösningar och tjänster

| Mer

Mobilnyheter IBM presenterar idag en rad nya programvarulösningar och tjänster som ska hjälpa globala företag att ta tillvara på mobila möjligheter. Med IBMs nya lösningar och tjänster kan organisationer bättre hantera och säkra enheter, utveckla mobilapplikationer samt analysera data.
Mobil datoranvändning en självklar utveckling för många företag och branscher. Företagsledare inom flygbranschen, handeln, myndigheter och sjukvård har redan tagit hjälp av IBMs lösningar och tjänster. Det är väldigt viktigt för organisationer att säkerställa mobilitet och oavsett om det är med en surfplatta, smart telefon eller annan mobil enhet krävs det en säker, effektiv och tillgänglig IT-infrastruktur, som integrerar olika system.
Ett exempel är Rohde & Schwarz, ett globalt tillverkningsföretag som har ersatt sina tryckta produktkataloger och istället försett hela den globala säljkåren med mobila enheter och applikationer. På så sätt får säljare tillgång till viktigt material som kundinformation och lagerstatus i realtid, oavsett var de befinner sig.Annonsbilliga resor