fb


2012-10-18 7:46

Nya Adobe Reader XI klart för nedladdning

| Mer

IT Den senaste versionen av det populära gratisprogrammet Adobe Reader är nu tillgängligt för nedladdning. Bland nyheterna finns fullständiga kommenteringsfunktioner, förbättrad formulärhantering, samt möjlighet att bifoga filer och anteckningar. Även Adobes kompletta dokumenthanteringsverktyg Acrobat XI är nu leveransklart.
Adobe Reader XI har många nya och förbättrade funktioner som lyfter produktiviteten, höjer säkerheten och som underlättar installation och uppdatering av den nya versionen. Programmet erbjuder fullt stöd för Windows 8 och den aktuella versionen av Mac OS X Mountain Lion, vilket bland annat ger möjlighet att utnyttja pekgränssnitt fullt ut.
Funktionerna för att fylla i, spara och skicka formulär har också förbättrats i Adobe Reader XI, som också erbjuder fullständiga funktioner för granskning och kommentering av dokument: Det går nu att foga in text, stämplar, bilagor och ljudfiler liksom symboler som linjer eller pilar. Även säkerheten har förstärkts, genom Protected View som placerar användargränssnittet i ett separat skrivbord, samt Protected Mode som ger ett bättre skydd mot stöld av information och som underlättar installation och driftsättning i stora organisationer.Annonsbilliga resor