fb


2012-10-15 21:27

Payair nomineras till Årets Guldmobil 2012

| Mer

Mobilnyheter Payair, marknadsledande inom mobil handel, har nominerats till Årets Guldmobil 2012 i kategorin Årets mobila betalningar. Payair nomineras för att de erbjuder konsumenter och handlare en enkel lösning för mobil handel. Vinnaren utses under den årligaGuldmobilen-galan i slutet av november.

Utmärkelsen delas ut till årets mobila företag i Sverige 2012 under den årliga Guldmobilen-galan i slutet av november. Guldmobiler delas ut till ”årets främsta innovatörer och bästa mobilföretag” i Sverige i åtta kategorier, varav ”Mobila betalningar” är än av dessa.

Payair är den ledande aktören inom mobil handel i Sverige och erbjuder tjänster som skapar en bättre shoppingupplevelse för både konsument och handlare. Payair fortsätter att växa snabbt på den svenska marknaden men företaget expanderar och växer även snabbt på den internationella marknaden.

-Vi tycker givetvis att det är jättekul att bli nominerade till kategorin Årets mobila betalningar i ÅretsGuldmobil 2012. Detta är ytterligare ett bevis på att vår lösning motsvarar vad marknaden eftersöker. Vår senaste kundundersökning visar att fler än 8 av 10 som genomfört ett köp med vår lösning upplever att den är mycket snabb och enkel, säger Helena Törnell, marknadschef på Payair.Annonsbilliga resor