fb


2012-10-10 20:13

Ny Philips skärm streamar från mobilen

| Mer

Mobilnyheter Philips nya IPS LCD-skärm med MHL-teknik streamar din underhållning i HD direkt från mobilen.

Stockholm, 10 oktober, 2012: MMD, företaget bakom Philips skärmar, lanserar idag Philips 237E4QHAD/00 med Smart MHL-teknik (Mobile High Definition Link). Med Philips nya 23-tums skärm kan användare titta på bilder, videoklipp och spela spel från sin Android-telefon eller surfplatta direkt på skärmen, samtidigt som mobilen laddas.

Redo att underhålla…
Med en MHL-sladd kan användare ansluta sin Android-telefon direkt till skärmen och se hemmavideos och fotografier i full HD kvalitet utan att behöva gå via en PC. Som en extra bekvämlighet laddas telefonen eller annan utrustning automatiskt medan den är ansluten till skärmen. Även ljudkvaliteten är bättre. Med Philips 237E4QHAD/00 får användare digitalt surroundljud med HDMI från de två inbyggda 2W stereohögtalarna. Inga fler ljudkompromisser som mobilenheter vanligtvis brukar bjuda på.

…och att arbeta
IPS LCD-skärmen är även bekväm att arbeta med. Användare kan enkelt ansluta telefonen eller mobilenheten (samt ett tangentbord och mus) och på så sätt arbeta med mobilapplikationerna på den stora skärmen.

Förändrar mobilkvalitén
Det skulle inte vara någon poäng att streama mobilinnehåll till en 23-tums skärm utan en stor förändring i bildkvalitén, vilket är precis vad den nya IPS LCD-skärmen erbjuder, med kombination av en utmärkt betraktningsvinkel och en 16:9 full HD-skärm som använder eIPS teknik för extra vida betraktningsvinklarna upp till 178 grader. Med intensiva färger transformeras mobilinnehållet, oavsett om det är video, bilder eller appar.

Drivs av innovation
Den nya skärmen har också många Philips-specifika funktioner som garanterar en fantastisk bildkvalitet. TrueVision från Philips testar och justerar skärmarnas innehåll för ultimat prestanda – fyra gånger noggrannare än Windows RGB. Philips SmartImage Lite förbättrar dynamiskt kontrasten, färgmättnaden och skärpan, vilket ger den bästa möjliga skärmprestandan i alla typer av applikationer - allt i realtid och med endast ett knapptryck.

Designad för känsla och enkelhet
Den nya IPS LCD skärmen är den senaste produkten i Philips E-Line – en produktserie designad för hemmabruk. Med en smal fot, mjuk rygg och glansig finish är denna skärm stilren och går ihop med de flesta typer av inredning. Skärmen är dessutom väldigt enkel att använda och har istället för knappar en touch-funktion för att justera inställningar.Annonsbilliga resor