fb


2012-10-09 16:57

Erisma Technologies lanserar offline-funktionalitet i Mobigo Mobile

| Mer

Mobilnyheter Erisma Technologies lanserar offline-funktionalitet i Mobigo Mobile för svåra miljöer utan täckning

Erisma Technologies lanserar offline-funktionalitet i Mobigo Mobile som därmed gör det möjligt att arbeta även i svåra miljöer utan täckning, t ex i källare. Med Mobigo Mobile i mobiltelefoner blir arbetsorderhantering, tidrapportering och orderupptagning enklare och naturligare än någonsin även i svåra miljöer utan täckning. Erisma Technologies är ett av Skandinaviens ledande företag inom mobila affärslösningar.

Den mobila klienten Mobigo gör livet enklare för alla företag med personal på fältet - servicetekniker, installatörer, montörer, hantverkare, säljare med flera – som alla behöver ett verktyg för att underlätta rapporteringen och informationstillgången.

Med den nya offline-funktionaliteten i Mobigo Mobile går det snabbt att växla mellan offline- och onlineläge beroende på vilken situation man befinner dig i. Att arbeta i online-läget är fördelaktigt då ändringar slår igenom direkt och samtliga av Mobigo Mobiles funktioner finns med. Under ogynnsamma förhållandena där täckning helt saknas går det ändå att arbeta eftersom offline-läget kommer åt de mest kritiska funktionerna. Synkronisering av den information som rapporterats i offline-läget sker helt automatiskt så snart man åter får täckning, vilket gör att kunderna kan jobba vidare utan avbrott.

• Under de senaste två åren har Erisma jobbat otroligt hårt för att få vårt system Mobigo till vad det är idag. Vår mobila klient är en viktig del i vår satsning och kommer visa våra kunder vad de kan förvänta sig från oss i framtiden. Vi har stora ambitioner och kommer fortsätta att jobba hårt för att nå vårt mål - att tillhandahålla världens bästa mobila lösning, säger Mikael Nilebacke, VD för Erisma.

• Många av våra kunder arbetar ofta i miljöer där det helt saknas täckning. Det kan röra sig om källare, betonghus eller djupt i en skog. För oss är det en självklarhet att rapporteringen i Mobigo Mobile ska fungera även när mobilnäten saknas.

Mobigo Mobile med offline-funktionalitet finns tillgänglig omedelbart.Annonsbilliga resor