fb


2012-09-13 18:16

Karin Pettersson från Norrköping är Årets Glasögonbärare 2012

| Mer

Handel Karin Pettersson från Norrköping är Årets Glasögonbärare 2012
- Specsavers har utsett Sveriges snyggaste glasögonbärare

Igår kväll korades Årets Glasögonbärare 2012 på Hotellet i Stockholm då 22-åriga Karin Pettersson från Norrköping vann tävlingen efter att ha fått flest röster från juryn och svenska folket. Karin får representera Sverige i den nordiska finalen i London där supermodellen och fotografen Helena Christensen är en del av juryn. Första pris är en resa till New York för att bli fotograferad av supermodellen i hennes studio.

I början av juni startade 2012 års upplaga av Årets Glasögonbärare då Sveriges snyggaste personer i bågar uppmanades att skicka in ett bildbidrag på Facebook. Av flera hundra bidrag utsågs tio finalister och det var alltså Karin Pettersson som föll den professionella juryn bestående av chefredaktör Per Nilsson, Metros modechef Petra Tungården samt Specsavers marknadschef Marita Bertilsson, mest i smaken. Den lyckliga vinnaren kommer att representera Sverige i London på den nordiska finalen som äger rum senare i höst.

- Det känns fantastiskt kul att ha vunnit, jag är jättestolt. Det var riktigt oväntat eftersom jag tycker att de andra finalisterna var så bra. Nu ska jag göra allt för att vinna den nordiska finalen i London, säger Karin Pettersson, Årets Glasögonbärare 2012.

På andra plats kom Axel Johansson från Falkenberg och på delad tredje plats kom Vivianne Romanos från Spånga, Nicolina Areskoug från Helsingborg och Victoria Törnegren från Umeå.Annonsbilliga resor