fb


2012-09-12 6:55

Jmini.se världens minsta lokaltidning

| Mer

Medianyheter Jmini.se Jmini.se världens minsta lokalt tidning finns i Jönköping. Jmini.se är framtidens sätt att läsa nyheter på – kort, snabbt, översikt, enkelt. Helt enkelt världens minsta lokaltidning.

- I tider av mängder av informationsflöden så vill vi underlätta för våra läsare att få en bra och inblick snabbt vad som har hänt i Jönköping utan att man behöver anstränga sig. Därför startar vi världens minsta lokaltidning Jmini.se säger medgrundare Krister Leimola.
Med fokus på snabba, lätta och korta nyheter för de som vill ha koll på vad som händer i Jönköping så blir Jmini.se det oslagbara alternativet för Jönköpingsborna att läsa nyheter.
- Det känns spännande att vara tillbaka till medievärlden, saknaden var för stor, det blir min officiella comeback säger Krister Leimola.

Vi tror på Less is more!, den nya generationen kommer att kommunicera och läsa nyheter på ett helt anat sätt den vi är vana vid.

Jmini.se är världens minsta lokaltidning på nätet grundad av Krister Leimola och Filip Karlsson 2012.Annonsbilliga resor