fb


2012-09-03 20:45

Müslisuccén fortsätter – dags för Röda bär att möta folket

| Mer

Allmänt Finax fortsätter Sveriges största müslisatsning genom tiderna. Det är dags för färgstarka Röda bär att hoppa upp på butikshyllan och ansluta sig till vännerna i Finax serie färskförpackad müsli.

Röda bär är som namnet uttrycker en müsli laddad med röda bär som torkade tranbär och hallon. Havre- och veteflingor, korn, och rostade kornflingor ger en krispig konsistens, och med riven kokos på toppen blir blandningen friskt bärig med inslag av sötma.

“Bär, och tranbär i synnerhet, är populärt att själv blanda i sin müsli. Det är dags för svenska folket att bli serverade en riktigt färsk och god müsliblandning fullproppad av just bär. Vi har sett en efterfrågan av müslivarianter med bär och självklart vill vi kunna ge konsumenterna vad de ber om”, säger Lina Nyström, produktchef på Finax.

Smak och kvalitet är avgörande i Finax tillverkning av müsli. Därför paketeras müslin i arombevarande och återförslutningsbara påsar högst en timme efter att ingredienserna blandats. På så sätt håller sig müslin färsk ända till sista smulan.

I serien finns sedan tidigare Sunt & Gott, Familjemüsli, Branmüsli, Nötter & Frukt, Frukt & Honung, Jordgubb & Melon, 45% Frukt, Bär & Vanilj, Frukt, Bär, Mandel & Kanel och Frukt & Kakao.

Röda bär finns att köpa hos de flesta matvaruhandlare till ett rekommenderat pris av 24:90 kronor.Annonsbilliga resor