fb


2012-08-30 14:25

Creative Cloud-medlemmar får VIP-funktioner

| Mer

IT Nu släpper Adobes nya funktioner i Illustrator exklusivt för medlemmar i Adobe Creative Cloud. Snart tillkommer också nya funktioner i Dreamweaver, samtidigt som Digital Publishing Suite Single Edition blir tillgängligt genom Creative Cloud.

Adobe har släppt flera nya funktioner i Illustrator som blir tillgängliga exklusivt för medlemmar i tjänsten Adobe Creative Cloud. Under september släpps dessutom flera nya funktioner i Adobe Dreamweaver genom Creative Cloud, liksom Digital Publishing Suite, Single Edition, en ny publiceringslösning för iPad.

Lanseringen av de nya funktionerna understryker Adobes löfte att ge sina Creative Cloud-medlemmar VIP-status med snabb tillgång till produktuppdateringar.

? Att medlemmarna snabbt kan få nytta av ny, innovativ programvara är en av hörnstenarna i Creative Cloud. Så snart vårt utvecklingsteam har färdigställt nya funktioner, exempelvis de nyheter i Illustrator som vi nu presenterar, så ser vi till att Creative Cloud-medlemmarna är de första som får tillgång till dem, säger Mariah Andén, marknadsansvarig för Digital Media på Adobe i Norden.

Bland nyheterna i Adobe Illustrator märks Package Files, en efterfrågad funktion som hjälper användaren att samla alla filer som ingår i ett Illustrator-projekt, inklusive typsnitt, i en gemensam mapp. Detta underlättar överlämningar av material och att dela projekt mer effektivt och felfritt.Unembed Images är en annan nyhet som ger möjlighet att frigöra bilder som tidigare har fogats in i en Illustrator-fil av andra formgivare eller kunder.

Dessutom kommer nu Links Panel Enhancements , en förbättrad funktion som gör det mycket snabbare att spåra och granska information om alla slags bildfiler som ingår i en Illustrator-fil. Där det tidigare krävdes flera klick i olika lager för att säkerställa att alla grafiska element uppfyller de tekniska kraven för produktionen finns nu all sådan information tillgänglig överst.

Under september lanseras också Digital Publishing Suite, Single Edition för Creative Cloud-medlemmarna, en lösning för att publicera broschyrer och e-böcker genom iPad-appar. De får då också exklusiv tillgång till nya funktioner i Adobe Dreamweaver. Under de närmaste månaderna planerar Adobe att erbjuda ytterligare nya innovativa möjligheter genom Creative Cloud.Annonsbilliga resor