fb


2012-08-14 16:03

ULTIMATA SHOPPINGAPPEN FÖR KVINNOR MED MYCKET PÅ G

| Mer

Mobilnyheter Om du vill snacka med din kompis eller partner om grejer du funderar på att köpa, så gör du det idag via olika kanaler; telefon, SMS, email och Facebook. Idag lanseras en app som ser till att du kan samla all din shopping på ett och samma ställe. ShopChat, en gratis chat- och listapp endast för shopping, hjälper dig att samla och strukturera alla dessa diskussioner och tankar samt ser till att du snabbt kan få råd och tips från dina närmsta vänner på saker du funderar på att köpa. ShopChat lanseras för iPhone och Samsung Androids.

ShopChat är den första chattappen som är fokuserad enkom på shopping. Chatten är uppdelad produktvis, vilket gör att du på ett strukturerat, och samtidigt roligt sätt, kan få råd från dina två-tre absolut närmsta vänner istället för att tuta ut dina tankar på Facebook!

Appen är framtagen främst för kvinnor i åldrarna 26-45 med mycket på g, som ofta handlar till fler än bara sig själva. ShopChat’s startsida fylls med de produkter du och dina kompisar funderar på. Det finns även en montagefunktion där du kan kolla att saker till ett rum, eller ett visst tillfälle, faktiskt passar ihop. Bilderna tar du med din telefon eller hittar på nätet.
Du kan enkelt skapa listor och även dela listor. Alla på samma lista kan lägga till produkter, samt bocka av allteftersom de handlar saker. Så oavsett om det gäller att hitta stassen för ett visst tillfälle eller fixa önskelistor för olika familjemedlemmar och vänner så blir allt mycket enklare med ShopChat. Du slipper att vara sambandscentralen som ska hålla koll på vad som redan handlats på en lista som skickades ut för tre veckor sedan!
“De flesta kvinnor gillar att shoppa tillsammans, men har idag för lite tid för att hinna med det. ShopChat gör det enkelt, roligt och bubbligt – tänk dig ‘Instagram’ kombinerat med ‘WhatsApp’ för all form av shopping,” säger Lotta Lindquist-Brosjö, tidigare Ryanair-och MTG chef som är en av grundarna av ShopChat.
“ShopChat är en utmärkt plattform för gemensamma inköp. I Storbritannien är kvinnor ansvariga för hela 95% av presentinköpen i ett hushåll. Jag tror, och hoppas, att siffran är lite lägre i Sverige, men vem vill inte slippa rollen som sambandscentral och använda listor som alla kan uppdatera istället. “
“ShopChatappen fungerar utmärkt som planeringsverktyg i samband med renoveringar, eller större projekt. Samla alla tankar och produkter på en och samma lista, bjud sedan in kompisarna eller inredningsarkiteten och chatta om de olika alternativen.”Annonsbilliga resor