fb


2012-08-10 16:57

RIX MorronZoo tillbaka som Sveriges största morgonshow

| Mer

Medianyheter RIX MorronZoo tillbaka som Sveriges största morgonshow.

RIX MorronZoo med Roger, Titti och Ola Lustig tar tillbaka positionen som Sveriges största morgonshow från P3s ”Morgonpasset”. Samtidigt går även RIX FM förbi P3 och fortsätter att vara Sveriges största kommersiella radiokanal.
Den senaste SIFO-mätningen av radiolyssnandet, som presenterades idag visar en ökning för det totala radiolyssnandet i Sverige. RIX FM fortsätter att vara landets största kommersiella radiokanal och passerar även P3 i termer av lyssnare. Samtliga MTG Radios kanaler i Stockholm ökar också, och RIX FM återtar positionen som Stockholms största kommersiella radiokanal, medan Radio1 gör sin bästa mätning hittills.
Christer Modig, VD MTG Radio kommenterade: ”Jag är mycket nöjd med den utveckling som mätningen visade. Den positiva utvecklingen för radiolyssnandet överlag vilket visar tydligt att radio hanterar konkurrensen med andra medier på ett bra sätt, även om vi har många utmaningar framför oss. För oss var det viktigt att RIX FM tog tillbaka morgonen, första platsen i Stockholm och dessutom lyckades passera P3 i landet och vi kommer att fortsätta att arbeta på att utveckla våra program och kanaler för framtiden.”Annonsbilliga resor