fb


2012-08-06 12:12

Västerås på Sverigeturné för att ragga ingenjörer

| Mer

Arbete

Bristen på ingenjörer i Västerås med omnejd är stor, vilket har föranlett att för andra året i rad arrangera 'Jobb Shop' - mässan där företag tillsammans rekryterar ingenjörer. De tre organisationerna som ligger bakom projektet, Jobba i Västerås, Automation Region och Västerås Science Park, har alla som mål att stödja företagare med kompetensförsörjning.

Just nu är Jobb Shop ute på Sverigeturné för att rikta Sveriges semestrande ingenjörers blickar mot Västerås. Hittills har vi kastat badbollar på ingenjörer i Stockholm, på stränderna på Gotland och Öland, säger Lisa Eriksson, en av arrangörerna. Som fortsätter med att berätta att ett besök även kommer att göras på stranden i Tylösand, Halmstad nu i veckan. Vem vet, kanske lyckas vi hitta några intresserade ingenjörer. 

Vi hälsar alla ingenjörer som funderar på att byta jobb, välkomna till ’Jobb Shop’ den 9:e september i Västerås. Det kommer att finnas massor av spännande tjänster med olika ingenjörsinriktningar och på olika nivåer, säger Björn Nordén på Jobba i Västerås. Vi erbjuder gratis bussar från 15 olika städer, kolla in vår hemsida www.jobbshop.com för busstider, tillägger Björn.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor