fb


2012-08-04 17:50

Sista chansen att söka till Show Up Fashion Award 2012.?

| Mer

Modenyheter

Du tävlar genom att skapa tre aktuella oufits för hösten 2013. Vinnaren får bland annat producera sitt tävlingsbidrag under egen label hos huvudsponsorn Nelly.com, kontorsplats i Fashion Gallery och en egen grafisk profil. Tävlingsbidraget skall skickas in senast den 15 augusti, via www.showupfashion.se, men tänk på att ju tidigare du lämnar in ditt bidrag ju större chans har du att få publikens röst. De bidrag som har fått mest röster på www.showupfashion.se får publikens röst som räknas som en röst i juryns bedömning. De bästa kreationerna nomineras sedan till finaldagen den 25 oktober med gala, modevisningar och föreläsningar.

Pristagarna utses av en framstående jury bestående av: Minna Engström Heino, Clemens Thornqvist, Katarina Zablocki, Katrin Linhard, Markus Larsson, Stefan Engström, Jessy Heuvelink och Astrid Olsson.?

Se ung talang, vilja och drömmar
?”Det är alltid inspirerande att se ung talang, vilja och drömmar. Vägen är både lång och tuff för att komma dit man vill som designer. Med mångårig erfarenhet av branschen och som en av grundarna till V Ave Shoe Repair har jag nu hel del goda råd att dela med mig av.”  - Astrid Olsson, Creative Director på V Ave Shoe Repair.

Näringslivets tro på nya kreativa förmågor ger framtidshopp
”Det är viktigt att lära sig metoder om marknadens spelregler och hur man tar hand om sin egen kreativitet och personliga uttryck i designprocessen. Det är otroligt värdefullt att genom Show Up Fashion Award kunna visa vikten av design för alla framtida kreativa unga som satsar på sina drömmar. I vad det än må vara, så är det näringslivets tro på nya kreativa förmågor som ger framtidshopp”  - Minna Engström Heino, Rektor på Nordisk Designskola i Borås.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor