fb


2012-08-04 13:36

Lär dig SEO av Magnus Bråth på E-handelsdagarna i Sundsvall

| Mer

E-handel

E-handelsdagarana i Sundsvall hålls för andra året i rad 5-6 september. Även i år kommer SEO-experten Magnus Bråth finnas på plats för att hjälpa svenska e-handlare komma framåt med sin sökmotoroptimering. 

Det är roligt med e-handelsdagarna, säger Bråth, det är en liten intim konferens och det är lätt att knyta bra kontakter, man kommer liksom lite närmare varandra. 

E-handelsdagarna arrangeras av Kodmyran (mer information om arrangemanget här) och hålls på Hotell Södra Berget i Sundsvall för andra året i rad. I år erbjuds besökaren en SEO-clinic, möjligheten att skicka in sin egen e-handel för utvärdering av den välkände experten på sökmotoroptimering Magnus Bråth som rest till Sverige för arrangemanget. 

Jag tycker det är värt en liten flygresa för att komma upp till Sundsvall på E-handelsdagarna, berättar Bråth, arrangemanget är så mysigt och Malta är ändå lite tråkigt i September, det kan vara skönt med lite svensk höst.

Om Magnus Bråth

Magnus Bråth är en av grundarna till Brath AB, ett nystartat internetportalsföretag. Förutom Brath AB har Magnus också varit med och startat upp Pineberry ett av Sveriges främsta företag inom SEO och han kommer senast från Highlight Media Group på Malta där han varit Head of SEO på en av världens allra största och mest konkurrenskraftiga SEO-avdelningar.

Nu fokuserar Bråth hela sin tid på Brath däremot, som förstås fått namnet från densamme. Magnus är en flitig talare på konferenser runt om i världen och kommer närmast från Search Marketing Day i Polen. Han är också känd som en av Sveriges främsta SEO-bloggare med den största SEO bloggen på Svenska, Sökmotorkonsult.se. Mer om Magnus Bråth hittar du här.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor