fb


2012-07-25 10:06

Isconova publicerar data från dess framstående adjuvans Matrix-M™

| Mer

Medicin Studien publicerades av den vetenskapliga tidskriften PLoS ONE den 23 juli 2012. Om du är intresserad av ytterligare information, använd följande länk för att komma till artikeln:
http://dx.plos.org/10.1371/journal.pone.0041451

Kontakt:
E-post: abisco@isconova.com
Tel: 018- 16 17 00

TILL REDAKTÖRERNA

Om Isconova
Isconova AB är ett ledande internationellt vaccinadjuvansbolag. Isconova har bred kunskap om vaccinsystem och bolaget utvecklar vaccin tillsammans med partners inom human- och veterinärområdet. Det första vaccinet som använder Isconovas nanopartikelteknologi Matrix™, Equilis® Prequenza, lanserades på veterinärmarknaden 2005. På humanmarknaden finns ett antal vaccin under utveckling innehållande Isconovas tredjegenerations nanopartikel, Matrix- M™. Isconovas samarbetar med bland annat Crucell/J&J, Pfizer, Merck & Co., Jenner Institute och Genocea. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala.

Isconova är listat på NASDAQ OMX First North (ticker: ISCO). Pareto Öhman AB är bolagets Certified Adviser.
www.isconova.se

Om Matrix-M™
Matrix-M™ är Isconovas patenterade adjuvansprodukt för användning i human- och veterinärvacciner, antikroppsproduktion och immunologisk forskning.

Om adjuvans
Adjuvans förbättrar effekten av ett vaccin eller läkemedel med bibehållen säkerhet. Adjuvans ökar vaccinets förmåga att bilda antikroppar och inducerar ett cellulärt svar som är viktigt för moderna vacciner.

Cision WireAnnonsbilliga resor