fb


2012-07-20 12:12

Mattias på Jackpotjoy lär dig bluffa i poker

| Mer

Spelnyheter

Har du rätt bluff-strategier i poker? Chattvärden och pokerspelaren Mattias från Västerås berättar om sin erfarenhet och ger tipsen för hur man blir ett kasino bluffproffs

Vad fick dig att börja spela poker? Det började med pokerboomen 2005 där Chris Moneymaker (det är hans namn på riktigt!), satt i en källare och spelade en satellitturnering där han så småningom förvandlade 39$ till ekonomiskt oberoende.

Vilket är ditt favoritpokerspel på Jackpotjoy? Carribbean Stud Poker och nu är det extra spännande spel eftersom jackpotten snart är uppe i en halv miljon kr! 

Hur ser dina 20 första minuter ut vid ett livebord? Låtsas va ”casual” men samtidigt försöka få lite känsla för hur dom andra kan tänkas bete sig. Vilka är fiskar och vilka är hajar osv.

Vilka är dina bästa bluff-tips? Bluffa ofta men inte bara för att bluffa, utan som ytterligare ett vapen i din arsenal! Var inte förutsägbar, bluffa inte alltid i vissa speciella situationer, då finns det risk att dina motspelare listar ut detta och börja syna dig oftare.

Kan du ge exempel på när man kan bluffa? Säg att du har handen 89 dvs. en 8:a och en 9:a och floppen, de tre första korten som faller på bordet, är 2, 6, och 7. Då behöver du en 5:a eller en 10:a för att få en stege, dvs. 5,6,7,8,9 alternativt 6,7,8,9,10. Om du nu inte har den turen att något av de korten kommer efter floppen, dvs. du missar... då kan du bluffa med din missade stege.

Vilka råd skulle du ge till en bluff-nybörjare? Det bästa är att lära sig av den egna erfarenheten, lära sig av sina misstag och inte göra samma fel två gånger. Det kanske känns nervöst att bluffa men när du väl börjar bluffa kommer du snart underfund med hur man gör. Men börja försiktigt och lita på din intuition.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor