fb


2012-07-20 10:23

Classic Bike börjar säljas digitalt på webben, i iPhone, iPad och Android

| Mer

Webbnyheter

Motorrad i Sverige AB och Aggressive Development AB skriver avtal om digital publicering, försäljning och distribution av tidskrifter och magasin. Genom tidningsaffären Qiozk finns Classic Bike till försäljning i iPhone och iPad samt på webben för nedladdning till Mac, Windows och Android.

Classic Bike handlar mycket om motorcykelns guldålder på 70-90 talen, då vi själva var unga. Givetvis tittar vi i Classic Bike också på intressanta motorcyklar, personer, händelser längre tillbaka i tiden. Och beskriver den classic-scenen i Sverige idag. Kännetecknande för Classic Bike är de oerhört välskrivna och intressanta artiklarna. Luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och njut av Classic Bike!

"Vi är mycket glada att Classic Bike vill vara med i Qiozk-familjen" säger Olof Thorén, en av Aggressive Developments grundare.

Om Qiozk

Qiozk är en digital tidningsaffär för tidskrifter och magasin. Appen Qiozk finns till iPod, iPhone och iPad. Ladda ner appen från http://www.qiozk.com/paper/classic-bike

Tidningsförlag kan enkelt gå med i Qiozk och erbjuda tidningar till digital försäljning i iPhone och iPad samt på webben för nedladdning till Mac, Windows och Android. På bara några dagar kan förlagets titlar och arkiv finnas till försäljning. Anmäl intresse på http://www.qiozk.com/publisher/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor