fb


2012-07-19 9:35

Gina Dirawi pratar med lyssnare och kända gäster i Hallå P3

| Mer

Medianyheter Måndag 9 juli startar sommarens Hallå P3 med Gina Dirawi som programledare. Agnes, Panetoz och Erik Hamrén är några av alla de kända gäster som lyssnarna kan ringa in till i programmet.


I Hallå P3 får Gina Dirawi besök i studion av kända gäster som svarar på lyssnarnas frågor. Gästerna berättar personligt om sina livserfarenheter och delar med sig av upplevelser och händelser som har varit speciella för dem.

- Det är en skön mix av gäster och det ska bli intressant att höra vad de har att berätta och spännande att se vilka frågor de får av lyssnarna. Förhoppningsvis får vi se många nya sidor hos gästerna som kommer, säger Gina Dirawi.

Den hyllade duon Icona Pop, som ligger bakom hitlåten ”I love it”, är säsongens första gäster måndag 9 juli. Fredag 13 juli gästar singelaktuella sångerskan Agnes. Andra kända personer som besöker Gina Dirawi i studion är gruppen Panetoz, bloggaren Hanna Widerstedt, fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén, före detta NHL-proffset Nicklas Lidström och programledaren Kristian Luuk.


Mer om Gina Dirawi
Gina Dirawi var senast aktuell i P3 som programledare för Musikhjälpen 2011 tillsammans med Jason Diakité (Timbuktu) och Kodjo Akolor. Förra sommaren gjorde hon även ett uppskattat Sommarprogram i P1. Hon är 21 år och kommer från Sundsvall.

Sändningsdatum: Hallå P3 med Gina Dirawi direktsänds måndag till fredag kl. 12.05-13.30 mellan 9 juli och 10 augusti. Hallå P3 kommer även att sändas i webb-tv på sverigesradio.se/p3 Programmet produceras av Massa Media AB för P3 Sveriges Radio.Annonsbilliga resor