fb


2012-07-17 12:08

Svensk Fastighetsförmedling efterlyser Borlänges Bohjälte

| Mer

Hus & Hem

För andra året i rad är Svensk Fastighetsförmedling stolt partner till Svenska Hjältar. I samband med det har Svensk Fastighetsförmedling startat Bohjälte 2012 där man efterlyser lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Borlänge. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

En Bohjälte kan vara en ungdom som hjälpt sin granne klippa gräsmattan, en pensionerad snickare som renoverat ungdomsgården eller en familj som lånat ut sin sommarstuga till en hemlös. Bohjältarna söks på tio orter runtom i landet, bland annat i Borlänge.

– Jag är övertygad om att det finns många Bohjältar i Borlänge som förtjänar att hyllas lite extra för sina insatser. Det är viktigt att uppmärksamma personer som gör det där lilla extra och vi hoppas självklart att Bohjälte 2012 ska uppmuntra fler att göra en insats för sina medmänniskor. Både små och stora gärningar gör skillnad, säger Kjell Björklund, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge.

Så utses Bohjälte 2012
Via www.bohjalten.se kan vem som helst nominera sin Bohjälte på de tio orterna. Därefter kommer en lokal jury på de tio orterna att välja ut max fem finalister som går vidare till en lokal omröstning. Där avgör svenska folket vem som blir var stads Bohjälte. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Aftonbladets Svenska Hjältar.

Här söker Svensk Fastighetsförmedling Bohjältar:
Luleå
Gävle
Borlänge
Örebro
Nyköping
Jönköping
Karlstad
Halmstad
Kalmar
Malmö

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor