fb


2012-07-16 10:25

Ny bilmässa i kungsträdgården, 21-23 September 2012

| Mer

Mässor

NY BILMÄSSA I KUNGSTRÄDGÅRDEN

Se, upplev och provkör de senaste bilmodellerna mitt i centrala Stockholm Stockholm, Sverige den 13 juli, 2012 - Den 21–23 september, 2012, förvandlas Kungsträdgården till Stockholms Bilfestival - Sveriges genom tiderna första nybilssalong under bar himmel.

Under den aktuella helgen kommer ett 50-tal modeller att ställas ut och besökarna kommer att ges möjlighet att se, uppleva och provköra nya bilar från bland andra Audi, BMW, Mini, Porsche, Ford, Volvo, Fisker, Chevrolet, SEAT, Skoda och Volkswagen. På plats i Kungsträdgården finns allt från de senaste miljöbilarna, via praktiska och säkra familjebilar, till lyxiga premiummodeller. Förutom de ovannämnda biltillverkarna medverkar även en rad ytterligare utställare med anknytning till bil och motor-branschen.

”Stockholms Bilfestival är ett gratis motorevent för hela familjen med inriktning på konsumenten. Helgen 21-23 september erbjuder ett ypperligt tillfälle för alla som går i bilköpartankar att få se, uppleva och även provköra de senaste bilmodellerna på plats i centrala Stockholm. Det breda utbudet av modeller gör att det finns något som passar alla. Vi hoppas att kunna erbjuda något alldeles extra, och att detta blir en återkommande motortradition för Stockholmarna och alla som besöker huvudstaden”, säger Johan Sandholm, konceptansvarig hos Egmont.

Förutom bilutställning kommer det att bjudas på underhållning från stora scenen med musik, tävlingar och information om bilmodellerna på plats. En särskild bilsportsyta kommer finnas, med möjlighet att uppleva bilar från bl.a. Camaro Cup, Carrera Cup, Clio Cup och STCC, hela helgen kommer aktiviteter att knyta samman bilfestivalen med STCC finalen på Solvalla.

Restaurangerna är öppna och det kommer att finnas massor med skoj för hela familjen att ta del av. Bilfestivalens öppettider är: fredag 21/9 kl.12–20 lördag 22/9 kl.10–19 söndag 23/9 kl.10–18. Fritt inträde för hela familjen! Stockholm Bilfestival i Kungsträdgården arrangeras av Egmont Koncept i samarbete med eventmarketingbyrån One Motion.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor