fb


2012-07-13 11:56

De odödliga av J.T. Ellison

| Mer

Böcker

8 ungdomar hittas döda i Nashville med ockulta symboler inristade på sina nakna kroppar. Det är en ritual som mördarna tror är välsignad av Döden själv.

Kriminalinspektör Taylor Jackson vet att hon måste handla snabbt men gå varsamt fram…

Följ kriminalresan genom en gåtfull kultur med häxdyrkan och mysticism i boken De odödliga av J.T. Ellison som släpps den 1 augusti.

Hämnd född i månens dunkla sken

Det är Samhain – Blodskörd. De som inte tror kallar det Halloween, natten då åtta ungdomar i Nashville hittas döda med ockulta symboler inristade på sina nakna kroppar. Det är en ritual som mördarna tror är välsignad av Döden själv.

När det är barn som offras väcker det alltid starka känslor, och det här fallet gör allmänheten både ursinnig och skräckslagen – en oerhört farlig kombination. Kriminalkommissarie Taylor Jackson, nyligen återinsatt i tjänst, vet att hon måste handla snabbt men samtidigt gå varsamt fram.

Taylor blir djupt indragen i undersökningen av den gåtfulla kulturen där man dyrkar mysticism och häxeri och den hotar att rasera ordningen i hennes värld. Med fasa erfar hon hur ohämmad vrede kan pressa en mördare till den absolut yttersta gränsen ...

J.T. Ellison är deckarförfattaren med stort D som levererat oräkneliga läsögonblick genom åren. Med sin huvudperson Taylor Jackson har hon vunnit kritikernas gillande och genom sin tidigare karriär i Vita huset och med hjälp från FBI och Nashvillepolisen har hon kunnat skapa romaner med starka karaktärer och genuin deckarplot. Läs mer om henne och hennes böcker här jtellison.com

Ett nytt namn inom thriller-genren att hålla ögonen på – John Connolly, New York Times bästsäljande författare

Ellison tar andan ur dig – Romance Junkies

Kommer garanterat att ge dig kalla kårer – RT Book Reviews

De odödliga av J.T. Ellison utkommer den 1 augusti.
Beställ ditt recensionsexemplar genom att kontakta Fia Haak på fia.haak@harlequin.se.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor