fb


2012-07-10 15:52

Heineken sparar 2.7 miljoner SEK och 160 ton i koldioxidutsläpp

| Mer

Klimat Heineken sparar 2.7 miljoner SEK och 160 ton i koldioxidutsläpp under ett år med Polycom® RealPresence® Video Collaboration

Heineken använder Polycom® RealPresence®-videolösningar för att minska antalet resor för deras säljare i England och förbättra kommunikationen mellan Londonkontoret och huvudkontoret i Edinburgh och på deras tillverkningsanläggningar. Genom att göra om deras London- och Edinburgh-kontor till virtuella mötespunkter har man minskat resekostnader med 2.7 miljoner och koldioxidutsläpp med 160 ton, på endast 12 månader.

“Den höga HD-kvaliteten, användarbarheten och återgivningen av människorna på den andra sidan av Polycoms videokonferenssystem har lett till större användning och efterfrågan på videokonferens, med anställda som bokar möten oftare”, säger Brendan Rafferty, IT-arkitekt på Heineken.

Som den 24-timmarsverksamheten Heineken är, är effektiv delning av information väldigt viktigt för bryggeriets drift. Heinekens säljare har nu också kunnat få en bättre balans mellan arbete och fritid genom att reducera tiden de lägger på resor, samtidigt som de har fått utökade möjligheter att dela med sig av information i realtid genom hela organisationen.

Heineken använder sig av Polycom® RealPresence® Platform, en enhetlig lösning för videokonferens som kombinerar röst-, video-, och innehållssamverkan, och har planer på att fortsätta växa inom videokonferens genom virtuella mötesrum. I takt med att användandet ökar tittar Heineken också på Polycom RealPresence Mobile till iPad för att göra det möjligt för anställda att enklare hålla videomöten på deras bärbara datorer och mobila enheter.

För mer information se fullständigt pressmeddelande på engelska bifogat.

Om Polycom
Polycom är ledande inom Unified Communications med lösningar som bygger på öppna standarder inom telepresence, video och röst genom deras RealPresence-plattform. RealPresence-plattformen interagerar med en stor mängd mobila, sociala och affärsapplikationer och enheter. Fler än 400 000 organisationer använder Polycoms lösningar för att samarbeta mer effektivt med kollegor, partners, kunder och potentiella kunder på olika platser. Polycom och deras många samarbetspartners ger sina kunder den bästa ägandekostnaden, skalbarheten och säkerheten – genom fysiska lösningar, outsourcat eller molnbaserat. För mer information besök www.polycom.com eller följ oss på Twitter, Facebook, och LinkedIn.Annonsbilliga resor