fb


2012-07-05 16:21

Kaspersky Labs företagsprodukter tas in av Commaxx

| Mer

Datavirus

Kaspersky Lab inleder ett samarbete med distributören Commaxx. Avtalet rör Norden och omfattar samtliga företagsprodukter från Kaspersky Lab, bland annat lösningarna Kaspersky Open Space Security som erbjuder skräddarsytt skydd mot alla typer av cyberhot.

– Vi efterfrågade en värdeadderande distributör vilket stämmer mycket bra in på Commaxx. De har en djup teknisk kunskap och de säljkunskaper som är nödvändiga för arbetet med våra företagsprodukter. Med Commaxx som partner har vi goda förutsättningar att växa ännu mer som lokal leverantör på företagsmarknaden, säger Jeppe Gadd, partneransvarig för kanalen på Kaspersky Lab.

Commaxx erbjuder nu samtliga företagsprodukter från Kaspersky Lab, bland annat serien Kaspersky Open Space Security. Lösningarna ger ett skräddarsytt skydd mot alla typer av cyberhot. Alla plattformar i företagets infrastruktur – stationära och bärbara datorer, filservrar, e-postservrar, internet gateways och smarta telefoner – skyddas oavsett om de används från kontoret eller på distans. Kaspersky Open Space Security är lätt att installera, administrera och underhålla, vilket ger användare ökat skydd samtidigt som lösningarna reducerar den totala kostnaden för datorskydd.

–Samarbetet med Kaspersky Lab är ett led i Commaxx strategi att skapa en helhetslösning för Citrix-användare, med säker inloggning och utan risk för virus. Kaspersky Lab passar perfekt in i vår vision att bli den ledande distributören inom virtualisering, datacenter och end-to-end-lösningar, säger Robert Wadstein, VD på Commaxx.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor