fb


2012-07-05 13:51

Sveriges största parfymbutik på nätet väljer Litium

| Mer

E-handel

NordicFeel.se som säljer parfym och skönhetsprodukter över internet har vuxit mycket snabbt de senaste åren och är idag Sveriges största parfymbutik på nätet. För att växa vidare och etablera nya marknader väljer NordicFeel ett nytt webb- och e-handelssystem från Litium.

– Målet med investeringen i Litium är att ge en starkare kundupplevelse och få ett tillförlitligt e-handelssystem för fortsatt expansion, säger Tobias Fransson, en utav entreprenörerna bakom NordicFeel. 

– NordicFeel är ett spännande företag med stark passion för sina kunder och sitt sortiment vilket resulterat i en snabb tillväxt, menar Mattias Stark, kundansvarig på Litium. Nu kan vi bidra till nästa generation av webb- och e-handelssystem till Sveriges största parfymbutik på nätet.

Växjöbaserade NordicFeel utsågs av Pricerunner till Årets e-handlare 2011, i sin kategori, vilket är ett kvitto på nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser. Med en omsättning på närmare 60 Mkr under 2011 har bolaget visat på en snabb tillväxt. Särskilt imponerande då företaget skickade sin första produkt i december 2008.

– Vi är idag starka inom logistik och inköp. Med den nya webben vill vi även effektivisera några av de viktigaste processerna i e-handelsaffären som produkthantering, marknadsföring, säljkampanjer och kundservice, säger Tobias Fransson.

Projektet har genomförts rekordsnabbt och lanseras den 4 juli, endast 2,5 månader efter projektstart.

– Projektet har genomförts utifrån en ny och för branschen helt unik färdigpaketering som utvecklats av Litium, säger Mattias Stark, kundansvarig på Litium. Med Litium Accelerator kan vi lansera nya webbplatser till en mycket rimlig investering. De kommer betydligt snabbare till affärsläge med webben men framförallt kan vi nu lägga gemensamma resurserna på optimering och på det som ger verklig skillnad, skapar konkurrenskraft och driver e-handelslösningen framåt.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor