fb


2012-07-04 9:25

Nyheter24 växer och rekryterar Creative Sales Manager från Metro

| Mer

Medianyheter

Nyheter24-Gruppen som var nominerade både till årets säljkår och tillsammans med Scream till årets kampanj på Stockholm Media Week satsar nu ännu mer på kreativa upplägg genom ytterligare rekryteringar. Anna Arvidsson, tidigare Creative Sales Manager på Metro Sverige, kommer efter sommaren att tillträda som Creative Director på bolaget.

”Det känns fantastiskt kul att få in Anna i vårt gäng. Hon har en grym erfarenhet och är en person med massor av spännande kreativa idéer", säger Erik Hamberg, försäljningschef Nyheter24-Gruppen.

Utöver Anna Arvidsson kommer Mattias Vural, som senast kommer ifrån TV-produktionssidan, också att stärka Nyheter24-Gruppens creative sales inom format, paketering och visualisering.

"Efterfrågan från kunder och byråer ökar konstant när det kommer till koncept som skapar ROI och mötet med målgruppen! Därför känns det extra spännande att komma till ett bolag som är kända för sin entreprenörsanda och sitt oblyga förhållningssätt till marknaden, konstaterar Anna Arvidsson.

”Vårt absoluta mål är att bygga ett FC Barcelona inom digitalt sälj med kreativitet som ger verklig effekt som största fokus. Med dessa rekryteringar känns det som att vi tar stora steg framåt”, säger Erik Hamberg.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor