fb


2012-07-03 14:01

Tack för er hjälp!

| Mer

Medianyheter

Vi på Mynewsdesk vill tacka våra kunder som svarade på vår kundundersökning. Tack för all feedback och alla bra idéer ni gett oss!

För ett par veckor sedan skickade vi ut en kundundersökning för att få era åsikter om Mynewsdesk. Vi fick in väldigt många svar där majoriteten av de som besvarade undersökningen gav Mynewsdesk som helhet en fyra av fem i betyg. Det är ett väldigt bra betyg, men vi är aldrig nöjda och ser att det finns rum för förbättring.

Vi har nu börjat arbetet med att sammanställa era förslag och idéer för att se vad vi bör jobba vidare med. Vi har bland annat sett att många av er vill se en vidareutveckling av Network, den del av Mynewsdesk som är till för nätverkande. Vi kan redan nu presentera en första förbättring!

En av de mest förslagna idéerna var en funktion där man kan se vem som har avregistrerat sig från era distributionslistor. Redan för en vecka sedan kunde vi presentera den funktionen. När ni nu är inne på Network så finns länken "Avregistrerade kontakter", där ser ni vem som har avregistrerat sig och i vilken lista de har funnits i.

Vi tar med resten av era förslag och er feedback, både det positiva och det negativa, för att fortsätta vårt arbete med att revolutionera PR-världen. Och vi vill självklart att ni fortsätter att ge oss förslag på hur vi kan utvecklas.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor