fb


2012-07-02 16:23

Landets bästa kollega jobbar på Bool!

| Mer

Arbete

”David Saur - en arbetsplatsens He-man. Lösare av problem, höjare av stämning men framförallt en vinnare. Hatten av för David!” så lyder nomineringen till månadens bästa kollega, inskickad till kollega.se av Davids kollegor på Bool.

För att kvalificera sig för utnämningen ska man helt enkelt vara någon som gör skillnad på jobbet. Som gör kollegornas vardag bättre på något sätt. Det kan vara alltifrån att man gör bra ifrån sig i sitt förtroendeuppdrag, till att man har bra förmåga att lyfta sina arbetskamrater, exempelvis genom att stötta när det behövs, ofta uppmärksamma och berömma andras arbetsinsatser eller kanske regelbundet bjuda på hembakt för att skapa gemensamma fikastunder.

”Vi är självklart väldigt glada över att David har blivit utsedd till landets bästa kollega. David är en väldigt bra kollega och duktig SharePoint konsult, han ställer alltid upp för sina kollegor och ger de tid och tillit. Sedan är det också ett bra mått på att Bool är en bra arbetsplats, vilket känns extra roligt!” Säger Johan Frisell, konsultchef.

Det är viktigt att man lär känna varandra på ett annat sätt än genom jobbet. Och här är alla delaktiga i aktiviteterna. Jag tror att jag inger lugn och trygghet, sedan har jag ordnat många sociala aktiviteter utanför jobbet. Till exempel så har jag startat ett innebandylag som tränar en gång i veckan, samt ett band som spelar, säger David Saur om varför han tror att han blev månadens kollega.

Information om Bool

Bool är ett nischat IT-bolag i Lund som är specialist på att utveckla och leverera avancerade portallösningar baserade på Microsoft SharePoint. Vi strävar efter att vara spjutspetsen inom vårt område med fokus på både nära samarbete med kunden, såväl som lösningar och teknik. Genom vår erfarenhet och tekniska skicklighet levererar vi marknadsledande portaler med högt affärsvärde och estetisk kvalité. Vi har genomfört en lång rad projekt där vi hjälpt våra kunder att förenkla informationshantering, samarbete och kommunikation.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor