fb


2012-06-27 11:03

BancTec erbjuder molntjänsten PaletteOnline i Sverige

| Mer

Bank 27 Juni 2012 -- Nu erbjuder BancTec en molntjänst, för flexibel och effektiv fakturahantering från inköp till betalning , från Palette. BancTec är ett ledande företag inom business process outsourcing (BPO) och finansiella transaktioner på den globala marknaden.

PaletteOnline är nu en del av BancTecs tjänsteutbud som automatiserar och effektiviserar de finansiella processerna. Med PaletteOnline får företagen en snabbare, enklare och mer effektiv fakturahantering för sina leverantörsfakturor och en säker webaccess i molnet.
Det är enkelt att komma igång med PaletteOnline. BancTec tar emot kundens fakturor för sortering och inskanning. Kunden kan sen godkänna sina fakturor enkelt och säkert med PaletteOnline. Till skillnad från traditionella system så tar det minimalt med tid att starta upp med PaletteOnline vilket gör att företagen snabbt kan gå över till elektronisk fakturahantering.
James Silcock, EMEA Business Development Director BancTec, berättar: “Med Palettes molnlösning kan vi nu erbjuda våra kunder en snabb och säker access till fakturor och leverantörer oavsett var de befinner sig. I Sverige har vi redan ett 10 tal kunder. BancTec har sedan länge ett etablerat samarbete med Palette i övriga världen, där företag i främst USA och Storbritannien sedan tidigare använder Palette. Genom att erbjuda PaletteOnline kan vi hjälpa organisationer av alla storlekar bli effektivare och minska sina handläggningstider och kostnader"
Lars Ola Petters, Palette’s CEO, berättar “genom att kombinera BancTec’s outsourcing service och PaletteOnline’s fakturahanteringkapacitet så får kunderna en automatiserad helhetslösning som ger verkliga effektivitetsvinster. Du har inte samma initiala kostnader och de långa startiderna som traditionella lösningar kräver. Vi är mycket glada över att vara en del i BancTecs tjänsteutbud"
PaletteOnline integreras med kundernas affärssystem via en säker webbtjänst och ekonomiavdelningen får en rad omedelbara fördelar som t ex minskad arbetsbelastning, bättre kontroll och minskade kostnader.Annonsbilliga resor