fb


2012-06-27 10:04

Bilpool en viktig fråga för framtiden. Möt Sunfleet i Almedalen.

| Mer

Bilnyheter

Under årets Almedalsvecka kan ni träffa Sunfleet bilpool i Volvos tält framför Sigyrn i hamnen. Tillsammans med Volvo visar vi upp en av våra bilpools-elbilar, Volvo C30 Electric, samtidigt som vi bjuder in till samtal om bilpool, bilpoolens fördelar och hur bilpoolen fungerar.

Med mer än 650 bilar i bilpoolsflottan kan Sunfleet erbjuda ett klimatsmart sätt att resa samtidigt som både företag och privatpersoner kan spara pengar och förenkla vardagen.

Plats:
Visby hamn i närheten av Sigyrn
Datum och tid: Måndag 2/7- torsdag 5/7, 08.00-17.00

För mera information eller för att boka möte i Almedalen vänligen kontakta

Sandra Gyllby Marknadschef Sunfleet 031 757 65 60


Så här fungerar Sunfleet

Sunfleet är Sveriges största bilpool som erbjuder ett klimatsmart och enkelt alternativ till eget bilägande.  Du har ofta tillgång till bilarna dygnet runt och har möjlighet att hyra bil per timme eller per dygn, så länge du vill.

Bilarna står utplacerade i närhet av din bostad och arbete, på reserverade platser och kan bokas via internet, telefon eller mobil applikation (iPhone eller Android) ända ner till minuten innan du behöver bil.

I medlemskapet i bilpoolen ingår skatt, försäkringar och underhåll. Du betalar per timme och per kilometer som du kör. Alla bilar i bilpoolen är nya, säkra och miljöklassade (miljöfordon enligt Regeringens definition).

Här har du även möjlighet välja bilmodell efter ändamål, en stor bil om du behöver eller en mindre om det räcker.

Sunfleet- Bil bara när du vill

 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor