fb


2012-06-06 18:03

WHO'S NEXT modemässan i Paris - Mr BROWN

| Mer

Modenyheter

Läs hela presskommunikén här.

WHO'S NEXT modemässan i Paris, den 30 juni till den 3 juli 2012. Paris, Parc des Expositions, Porte de Versailles.

MR BROWN: HERRARNA ÄGER!

De internationella modeproffsen kommer till Paris och Herrmodeveckan, WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris och dess specialavdelning, MR BROWN från den 30 juni till 3 juli 2012. MR.BROWN introducerar 300 herr- och urbanwearmärken, varav 75 är nya, från 21 olika länder. Av första upplagans succé i januari att döma borde även uppföljaren av MR.BROWN nu i juni bli en fullträff! MENSWEAR: ETT RIKT UTBUD – LÅT FESTEN BÖRJA!

För att ytterligare förstärka den festliga atmosfären kommer MR. BROWN att vara värd för WHO’S NEXT Catwalk i mitten av hall 7.3. MR.BROWN är ”på hög nivå” i den fantastiska lokalen, allra högst upp, som badar i ljus med de många terrasserna och den fantastiska utsikten över hela Paris …det perfekta stället att “hänga på” dag som natt.

Med 150 herrmodemärken, varav 50 nya (Serge Blanco, POLO NATION, DOCKERS, Mr. Marcel, MADONE, 1789 CALA, FERNAND BACHMANN, LA GARConnière, SIX ET SEPT, Puto*Pigro, FLORIAN WERNERT, Anerkjendt, Superga, Tossy Miura, Kogen, Lecur, Ki.Hen, LES BENJAMINS, IVAN MANN, bland andra…), har MR.BROWN blivit den nya plattformen för maskulin kreativitet. Avdelningen, som äger rum för andra gången på WHO’S NEXT PRÊT-A-PORTER PARIS i slutet av juni, presenterar kollektioner som väl speglar den moderna visionen av ett mixat maskulint utbud och spännande stilmöten.

DRESSING THE MAN, den första internetbutiken bara för män, arrangerar trendforumet mitt i avdelningen. För att sätta en sista touch på din look, är du välkommen till Barber Shop “ATELIER GENTLEMEN” för att putsa skägget.

Sist men inte minst och för första gången, presenteras en POP UP STORE där du kan köpa en begränsad kollektion speciellt framtagen till mässan. URBANWEAR: DENIM, STREETWEAR OCH LIFESTYLE SPORT. 

Utbudet av urbanwear är rikare än någonsin den här säsongen tack vare alla de internationella märkena på Denim och Streetwear avdelningen. Närmare 150 märken kommer att presenteras i en exklusiv förhandsvisning, bl. a vår/sommar 2013 kollektionerna av New Era, Manhattan Portage, Mustang jeans, Guess footwear, GAS jeaNS...

Ett favorittillhåll för alla MR.BROWN besökare är HIPPY MARKET där ett urval av vintage kläder, skor och accessoarer presenteras.

Helt nytt: ANTOINE DANIEL med eko vänliga möbler tillverkade av återvunnet material.

Mer möbler med RIEN-A-CIRER , vintage-möbler avsedda för butiks- och outlet inredningar. För att ytterligare förstärka vintageatmosfären, spelar GALS ROCK ett urval av vinylskivor från 70-talet.

Kameramärket LOMOGRAPHY kommer att arrangera “photo call” och en fotostudio speciellt anpassad till deras kända LA Sardina modell.

WAD magazine kommer att bjuda på ett exklusivt, hett och barnförbjudet modeinnehåll!!

 

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor