fb


2012-05-26 11:18

Tandshopen.se lanserar Blödandetandkött.se

| Mer

E-handel E-handelskoncernen ZupperWorld E-handel AB som äger Tandshopen.se, Zupperstore.se, Munblåsor.se muntorrhet.info, Dåligandedräkt.com lanserar en ny sajt Blödandetandkött.se
.
- Vi är glada återigen kunna presenterar en ny sajt Blödandetandkött.se som ingår i affärsområdet munvård. Detta blir vår femte munvårssajt och flera är på väg säger Krister Leimola VD för ZupperWorld.

Många har blödande tandkött, men för en del är detta ett problem och därför ville vi satsa på en sajt riktad mot dessa personer som lider av detta.

Sajten Blödandetandkött.se är utvecklad av webbutvecklingschefen Filip Karlsson.

- Vårt mål är att bli den ledande munvårdsbutiken i Sverige och vi har utformat en speciell taktik för att uppnå detta. Vi kommer att fortsätta att lansera flera nya munvårds sajter under detta år säger VD Krister Leimola.

Zupperworld.se
Zupperworld
Zupperstore.se
Tandshopen.se Tandshopen.se är specialbutik på nätet för allt som rör din munvård. Vi erbjuder de bästa produkterna som medel mot munblåsor, eltandborstar, tandtråd, tandstickor, muntorrhet, tandkräm, tandborstar, afte, tandblekningsmedel, medel mot dålig andedräkt, missfärgningar, munspegel, tuggummi, tungskrapa, tandvård, munvård, blödande tandkött, tandställning, karies, plack.
Inom affärsområdet munvård finns webbsidorna: Tandshopen.se, Munblåsor.se muntorrhet.info, Dåligandedräkt.com Blödandetandkött.se.Annonsbilliga resor