fb


2012-05-25 8:27

Gymgrossisten väljer Payairs ledande mobila betalningslösning

| Mer

E-handel Gymgrossisten väljer Payairs ledande mobila betalningslösning
- lösningen öppnar upp för nya köpkanaler och effektmätning av reklam

Gymgrossisten, Sveriges ledande internetbutik inom träning och hälsa, satsar på mobila betalningar tillsammans med ledande mobila betalningstjänsten Payair. Payair är den enda kommersiellt fungerande lösningen på svenska marknaden idag med tusentals användare. Med Payair hoppas Gymgrossisten snabba upp köpprocessen väsentligt för sina kunder, öppna nya köpkanaler och mäta effekten av direktreklam.

Intresset för mobila betalningar är stort och handeln eftersöker en fungerande lösning för att vara i framkant med senaste tekniken. Efterfrågan för Payairs lösningen är stor och fler handlare, både i fysisk- och online butik ansluter sig nu till Payair, som är den enda kommersiellt fungerande lösningen på den svenska marknaden idag.

Gymgrossisten, Sveriges ledande internetbutik inom träning och hälsa och en del av CDON Group, satsar stort på mobila betalningstjänster med Payair, den enda kommersiellt fungerande lösningen på marknaden idag. Med Payair kan Gymgrossistens kunder, förutom att handla i webbutiken, även handla direkt från reklamutskick och billboards.

- Vi vill ligga i framkant inom e-handel och satsar mycket på att underlätta för våra kunder. Med Payairs mobila betalningslösning kan vi erbjuda våra kunder en snabbare, enklare och säkrare betalningsprocess än våra övriga alternativ. Lösningen öppnar dessutom upp för nya köpkanaler genom att vi adderar in QR-koder på våra reklamblad och billboards så att kunderna kan handla direkt från dessa, vilket även gör det möjligt för oss att mäta effekten av vår direktreklam, säger Lars Svensson, marknadschef på Gymgrossisten.

Med hjälp av QR-koder placerade bredvid varje produkt kan kunden enkelt beställa och betala för produkten med användning av endast sin mobiltelefon. QR-koden skannas med Payairs mobil-applikation, produkten hamnar direkt i kundkorgen. Därifrån är det endast några knapptryckningar ifrån ett färdigt köp.

- Svenska företag investerar miljarder kronor i annonsering och säljkanaler som vi vet är svåra att mäta. Payairs tjänst gör det nu möjligt för kunderna att handla direkt från reklamplatserna. Genom att addera in QR-koder i annonser och direktreklam blir reklamplatsen en mätbar marknadsplats som skapar direkta intäkter, säger Staffan Ljung, VD på Payair.

Payairs avancerade mobila betaltjänst tillhandahålls redan hos ledande företag som SIBA, Webhallen och nu Gymgrossisten. Intresset för tjänsten ärgivetvis stor bland fysiska och online-handlare, samt från bankerna och kortbetalningsaktörerna.

- Vår ledande lösning är den enda kommersiellt fungerande mobila betalningstjänsten på den svenska marknaden idag och efterfrågan på vår tjänst ökar för var dag som går. En stor utmaning för alla e-handlare är tomma kundvagnar. Med Payairs lösning ökas konverteringsgraden och kunderna upplever en enkelhet och säkerhet i betalningsprocessen, ett steg som förr varit mycket tidskrävande, säger Staffan Ljung, VD på Payair.

Om Payairs mobilbetalningstjänst
Payairs mobilbetalningstjänst, Payair eCom, gör det enkelt för kunden att handla. Produkten hamnar direkt i kundkorgen och därifrån är detendast några knapptryckningar ifrån ett färdigt köp. Genom att trycka på ”köp”, skriva in PIN kod och konfirmera leveransadressen så är varan betald och på väg till kund, och kunderna slipper skriva in kortinformation på Internet. Med Payairs mobilapplikation finns allt redan sparat och kunden behöver bara välja vilket kort som ska debiteras och godkänna den leveransadress som uppgetts tidigare.Annonsbilliga resor