fb


2012-05-21 8:34

Tandshopen.se lanserar Dåligandedräkt.com

| Mer

E-handel E-handelskoncernen ZupperWorld AB som äger Tandshopen.se, Zupperstore.se, Munblåsor.se muntorrhet.info lanserar Dåligandedräkt.com.

- Vi är glada återigen kunna presenterar en ny sajt Dåligandedräkt.com som ingår i affärsområdet munvård. Detta blir vår femte sajt och flera är på väg säger Krister Leimola VD för ZupperWorld.

Alla har någon gång dålig andedräkt, men för en del är detta ett problem och och därför ville vi satsa på en sajt riktad mot dessa personer som lider av detta.

Sajten Dåligandedräkt.com är utvecklad av webbutvecklingschefen Filip Karlsson.

- Vårt mål är att bli den ledande munvårdsbutiken i Sverige och vi har utformat en speciell taktik för att uppnå detta. Vi kommer att fortsätta att lansera flera nya sajter under detta år säger VD Krister Leimola.

Zupperworld.se
Zupperworld
Zupperstore.se
Tandshopen.se Tandshopen.se är specialbutik på nätet för allt som rör din munvård. Vi erbjuder de bästa produkterna som medel mot munblåsor, eltandborstar, tandtråd, tandstickor, muntorrhet, tandkräm, tandborstar, afte, tandblekningsmedel, medel mot dålig andedräkt, missfärgningar, munspegel, tuggummi, tungskrapa, tandvård, munvård, blödande tandkött, tandställning, karies, plack.Annonsbilliga resor