fb


2012-04-26 8:04

Krister Leimola satsar på att bli E-handelskung!

| Mer

E-handel Jönköpingsentreprenören Krister Leimola satsar vidare med nya utmaningar. Denna gång blir det E-handel. Målet är att bli Sveriges e-handelskung.

- Jag vill fortsätta inom det som jag kan, att arbeta med internet och även använda alla de kontakter jag har byggt under åren med Jnytt.se och Webfinanser.com. Jag ser att det just nu finns det många bra möjligheter som jag tänker ta tillvara på.

Min satsning blir under e-handelskoncernen ZupperWorld AB där bolaget idag äger två e-butiker, Tandshopen.se och Zupperstore.se. Tredje sajten är på gång och kommer att lanseras inom kort. ZupperWorld blir samlingsnamnet för samtliga av mina e-butiker.

Fokuset på e-handelbolaget kommer att bli på förbrukningsvaror som man behöver använda ofta- Jag tänker undvika trendiga produkter och coola produkter utan bara erbjuda vardagsprodukter.
Under året kommer även några spännande e-sajter att komma. Att gå från nyhetsvärlden till att bli E-handelskung är en utmaning. Först e-handels kung i Jönköping, sedan i småland och sedan Sverige! Är min målsättning och vision.
- Jag vill arbeta med produkter man kan ta på och känna och handel på nätet kommer att öka explosionsartat de närmsta 10 åren och jag vill gärna vara en del av detta.

- Livet är härligt och jag kommer att fortsätta att starta nya företag och projekt och det kommer att vara ett arbetsamt år där jag kommer att släppa många nya webbsajter avslutar Krister Leimola.Annonsbilliga resor