fb


2012-04-19 17:52

President Niinistö besökte Handelshögskolan i Stockholm

| Mer

Högskola

Finlands nytillträdde president Sauli Niinistö besökte den 17 april Handelshögskolan i Stockholm. President Niinistö välkomnades av rektor Lars Bergman och höll därefter ett anförande i skolans aula och svarade på publikens frågor.

Vid evenemanget deltog Handelshögskolan i Stockholms partnerföretag, Finlands ambassad, inbjudna gäster och studenter. President Niinistö berörde i sitt anförande bland annat vikten av fortsatt och utökat nordiskt samarbete. Efter anförandet hölls en frågestund modererad av Lena Bartholdson generalsekreterare för Folk och Försvar. President Niinistös anförande finns att få som ljudfil på begäran och även att läsa via länk nedan.

- Vi på Handelshögskolan är mycket hedrade över att president Niinistö vid sitt statsbesök valde att besöka vår skola. Handelshögskolan är av tradition en mötesplats för prominenta personer med intressanta budskap. Jag är mycket nöjd med dagen och att ha kunnat ge våra partnerföretag, gäster, medarbetare och studenter möjligheten att få lyssna på ett mycket intressant anförande, säger Lars Bergman, rektor för Handelshögskolan i Stockholm.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor