fb


2012-04-19 11:46

Lean ledarskap i offentlig sektor, kurs i Stockholm 17-18 september 2012

| Mer

Ledarskap

Lär dig leda med Lean i offentlig sektor

Motivationen till att förändra och förbättra kommer genom kunskap och inspiration, inte genom en order. Det är ditt ansvar som Lean-ledare att skapa ett landskap för lärande, motivation och utveckling – en sann utmaning men fullt genomförbar med rätt redskap.

Du som vill leda med Lean måste lära dig hur du går tillväga rent praktiskt. Du måste välja hur du mäter, vad du mäter och hur du följer upp. Du måste även veta hur du väljer rätt mötesformer och rätt informationsvägar. Denna kurs ger dig kunskap om vad som krävs av dig som ledare när du bygger en Lean-kultur men också hur du håller Lean-arbetet på rätt spår. Anta utmaningen och vinn nöjdare medarbetare och nöjdare kunder samtidigt som du skapar en mer effektiv arbetsplats!

För fullständigt program, klicka här

På kursen får du lära dig:
• Lean i offentlig sektor – var börjar du?
• De viktigaste nycklarna för ett framgångsrikt Lean-arbete
• Så sätter du ständiga förbättringar i system

Våra kursledare:
Anders Hugnell, Implement AB. Anders är en populär föredragshållare och seminarieledare. Som tidigare chef för KTH Lean-centrum och redaktör för handboken Lean Managment är Anders precis rätt man att ge dig introduktion till hur man lyckas leda med Lean.

Ann-Kristin Coucy och Anna Flink, Södertälje kommun. Ann-Kristin och Anna kommer från en av de kommuner som lyckats bäst med sin Lean-satsning. De kommer under kursen att berätta om hur och varför de lyckats så bra med sin Lean-satsning. Ni kommer även att få lära er hur det går till rent praktiskt att leda med Lean.

För fullständigt program, klicka här

Välkommen till en praktiskt inriktad kurs som ger dig verktygen du behöver i ditt dagliga arbete!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor