fb


2012-04-18 16:01

LEV ENERGISNÅLT MED VATTENMANTLAD KAMIN

| Mer

Energi

KAMINKUNGEN - Bygg till med bästa energikällan. Vår unika vattenmantlade braskamin med en effekt på 90% värmer hela ditt vattenburna system. Lev energisnålt och klimatsmart när du värmer upp ditt hus. Ved finns det gott om men kWh är dyrt.


Missa inte våra nya vattenmantlade braskamin produkter - Caron Aquasom är fristående och Nordic Kamina som är en insatskamin.

Vår inbyggda braskamin Caron Aqua har en snygg och modern design som gör den mycket lättplacerad. Den stora glasrutan med dubbelglas gör att man får en hög mysfaktor samtidigt som den värmer upp hela huset och dusch/bad vattnet.

De fristående kaminerna har en verkningsgrad på 90% och en effekt på 10,5 kW vilket är unikt. Våra inbyggnads-modeller är mellan 12-24 kW med en effekt på 68-75%. Och den snygga designen gör de lättplacerade. En snygg möbel som ger dig värme i hela huset, även i bad/dusch.

Hos oss får du bättre ekonomi och miljösamvete och förstås en bra stämning i ditt hus. Vänd dig till oss om du vill ha hjälp med placering, montering av skorsten, rördragning till vatten.


Du kan läsa mer i vårwebshop och frågor mailar du in till oss. Du kan besöka oss på Roslagsgatan i Stockholm.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor