fb


2012-04-17 13:00

Med känsla för ledarskap - mellan ordning och kaos

| Mer

Ledarskap

Aldrig förr har väl ledarskapets mysterier och sanningar vänts ut och in på som i dessa tider med arbetslöshet och generationsskifte. Många ledarskapsutbildningar utlovar en flygande start som ledare och chef. Egentligen handlar ledarskap om personlig utveckling och vikten av att utveckla sina möjligheter.

Bengt Jacobsson både talar och skriver om livet och dess möjligheter. Han är etnologen, humanisten och författaren som under snart två decennier har föreläst om personlig utveckling, livsfrågor och humanistiskt ledarskap. Det är hela och fullt utvecklade ledare och medarbetare som banar vägen för en hållbar och välmående organisationen.

Bengt Jacobsson är på turné och finns i Stockholm den 27 april med föreläsningen: Livet är inte en plikt utan en möjlighet. Dessutom har han precis lanserat sin tionde bok: Begrundan.

"Alla sanningar och påståenden jag kommer att ta upp idag, visste ni alla om från början. Ordning begränsar människan, förminskar och förbränner livslusten. Den måste till, men ska stå i proportion till kaos." Svetten yr och rösten dånar, väl förberedd har Bengt med sig en näsduk att torka pannan med.

Det fina med Bengt är att den här kursen är lika viktig för alla, oavsett yrke, kön eller ålder. Ett reflekterande avbrott i vår hektiska vardag, en portion syre som ger kroppen en energi, som får en att vilja leva mer, här och nu.

Fånga tillfället i flykten under en dag
Om du vill uppleva Bengt Jacobsson mer ingående, befinner han sig på Hotell Skeppsholmen i Stockholm den 27 april för att föreläsa om hur din inställning till livet kan hjälpa dig att se möjligheterna och öka din motivation och självtillit. Programmet: Livet är inte en plikt utan en möjlighet>>
Eller få en intervju med honom under lunchen kl 12.30!
OBS! Hela föredraget är kostnadsfritt för journalister och går under namnet ”Livet är inte en plikt, utan en möjlighet!”

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor