fb


2012-04-16 18:21

Pressvisning: Crude Oil - Nordens största Street Art och Graffitiauktion

| Mer

Energi

Lauritz.com bjuder in till pressvisning den 19 april i samband med Nordens största Street Art och Graffitiauktion. Det är en förhandsvisning av de runt 150 verken, värderade till över två miljoner kronor, som ställs ut till auktion från den 19 april till den 3 maj.

Blue, Circle, Pike och Puppet, några av de största svenska namnen inom genren, finns på plats under förhandsvisningen och kommer berätta om sina deltagande verk, om sitt konstnärskap och är tillgängliga för intervjuer. Crude Oil omfattar också verk av Street Art pionjärer som Futura2000 och Taki183 från New York samt europeiska legender som Banksy och Skki.

Med denna utställning vill vi lyfta fram den unika mångfald som finns inom Steet Art och Graffiti och visa att uttrycket återfinns inte bara på väggar, utan även på andra områden såsom fotografi, smycken och skulpturer.

Även Mette Rode Sundstrøm, VD på Lauritz.com, medverkar och finns tillgänglig för intervjuer om Lauritz.com och om auktionen.

Pressvisningen äger rum i Lauritz.coms showroom på Slakthusgatan 22, vid Globen mellan 15-17. Meddela gärna om ni kommer.

På kvällen ifrån kl 18 – 22 bjuder Lauritz.com även in till vernissage på samma adress och flera av de medverkande konstnärerna kommer att finnas på plats under kvällen, då det även bjuds på musik av Mika Snickars, DJ Gustav & 1210 Jazz.

Temaauktionen pågår mellan den 19 april och den 3 maj och kommer att kunna ses på Slakthusgatan 22 i vår ordinarie filial samt en del verk i vår pop-up store inne i MOOD Stockholm, och såklart på www.lauritz.com

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor