fb


2012-04-13 8:25

Ryanair erbjuder ännu fler besparingar med isango!

| Mer

Skola Ryanair erbjuder ännu fler besparingar med isango!
- Fler än 2 000 billiga utflykter och attraktioner

Ryanair, världens populäraste flygbolag, tillkännagav idag ett samarbete med isango! - en ledande sajt och återförsäljare av reseupplevelser. isango! erbjuder fler än 2000 billiga utflykter och sevärdheter åt Ryanairs 80 miljoner passagerare.

Ryanairs passagerare kan fortsätta att spara pengar med Ryanair genom att boka rabatterade biljetter till rundturer och attraktioner online eller ombord på Ryanairs plan. Resenärer kommer även att kunna använda en ”passera i kön”-funktion, vilket sparar Ryanairs resenärer både tid och pengar.

– Ryanair har Europas lägsta biljettpriser och våra passagerare kan nu fortsätta att spara pengar genom att utnyttja bra erbjudanden på utflykter och attraktioner, säger Stephen McNamara, Ryanairs kommunikationschef. Ryanair är mycket glada över samarbetet med isango! så att våra passagerare kan njuta av rundturer och sevärdheter samt spara tid och pengar genom att kombinera Ryanair och isango!.

– Vi är glada över att inleda ett samarbete med Ryanair och den möjlighet det ger oss att erbjuda minnesvärda upplevelser till Ryanairs passagerare, säger Deepak Jha, chef på isango!.Resenärer kommer att kunna välja från vårt rika utbud av utflykter och biljetter till de populäraste sevärdheterna och även upptäcka många inspirerande upplevelser som vinprovning, parfymtillverkning, dykning och matlagningskurser.Annonsbilliga resor