fb


2012-04-12 22:13

Nätbutiken KitchenLab öppnar riktig butik

| Mer

E-handel

Intresset för matlagning växer som aldrig förr. Suget efter bra redskap och kunskap kring matlagning ökar i samma takt, där människor alltmer efterfrågar bättre verktyg än de gamla vanliga slöa knivarna, buckliga kastrullerna och klena köksapparaterna. Verktyg som proffsen använder. Därför grundades KitchenLab.

Personerna bakom företaget har sålt utrustning till proffskockar i många år. Kunskapen och erfarenheten därifrån tar de med sig - tillsammans med ett koppel av framgångsrika kockar - när de nu vänder sig till konsumenter. Redan efter sex månader som webbutik öppnar KitchenLab sin första butik i verkligheten.

Butiken i Hammarby Sjöstad kommer bli mer än en vanlig butik. Ambitionen är att skapa en mötesplats för matlagningsintresserade, där många events, produkttester, kurser och vinprovningar står på agendan. Ett kitchenlab helt enkelt.

"Vi har märkt att många kunder gärna vill komma och testa våra produkter, och även själva kunna hämta det de beställer på nätet", säger Per Andersson på KitchenLab. "Våra leverantörer uppskattar också såklart att vi exponerar deras produkter i verkligheten på ett attraktivt sätt". 

KitchenLab har många tusen produkter i sitt sortiment, många från leverantörer som vanligtvis säljer till restauranger. I butiken i Hammarby Sjöstad får det bara plats ett urval, som ständigt kommer att variera och utvecklas. Butiken öppnar fredagen den 13:e (!) april.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor