fb


2012-04-12 16:49

StoreOnNet lanserar ny design av sin webbutik

| Mer

E-handel

StoreOnNet, som säljer utrustning och förbrukningsprodukter för fastighetsunderhåll, har idag lanserat en ny design av sin webbutik. StoreOnNet:s affärsområdesansvarig Patrik Ekenberg berättar: - Vi har nu en tydligare kommunikation där produkter och information exponeras på ett mer tilltalande sätt. Avsikten är att förbättra upplevelsen av vår butik.

Utmaningen i ta fram butikens nya design har legat i att få få både privatkunder och företagskunder att känna sig lika hemma i den, och att förenkla sidans funktion för att underlätta navigering och köp. I detta har ingått att förbättra interaktionspunkter, att göra varukorgen mer dynamisk, samt att gruppera liknande information och placera den i egna, tydliga rutor.

Den nya designen inbegriper även rent utseendemässiga förändringar. Vi har gjort ett ansiktslyft genom att jobba med kontraster och skuggor för att göra butiken mer överskådlig, säger Patrik Ekenberg. Vi är dock inte färdiga här utan fortsätter arbetet med att effektivisera kategoriseringen av vårt produktsortiment så att kategorierna blir mer intutitiva, fortsätter Patrik Ekenberg.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor