fb


2012-04-10 12:32

Dags att hitta studentklänning

| Mer

Skola

Snart är det dags för studennten 2012 och allt vad det innebär. För många tjejer innebär det en intensiv jakt efter en perfekt studentklänning. En studentklänning skall gärna vara vit och inte allt för lång, den ska vara sommrig, ordentlig men ändå lite sexig. Vad är den perfekta klänningen? 

Nu borde studentfesterna som nästan varje skola brukar ha innan själva studentfesterna vara i full gång. Det är kanske inte riktigt väder för att dra på sig sin finaste klänning än, men med strumpbyxor och en fin kappa kan du hålla dig någorlunda varm ändå. Snart så börjar även sommaren att närma sig med alla fester så då är det ljusare och ljusare färger som gäller på festklänningarna. Vill du vara riktigt rätt i år och vår så kör på en snygg pastellfärgad festklänning eller en knallgul festklänning som garanterat dra blickarna till sig. Matcha med rätt accessoarer till dina festklänningar och du är snyggast på festerna. Ett bra tips var man kan hitta snygga festklänningar att ha på sig innan man gör debut i sin studentklänning kan du hitta här:

Vi har samlat en lista på dessa sajter där vi valt ut klänningar som vi tycker är snygga. Spana i dessa för att att få inspiration och hjälp i ditt val. Passa på och köp om du hittar en, för de snygga och populära tar slut snabbare än blixten!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor